Online bestellingen kunt u thuis laten bezorgen of afhalen in onze winkel. Net wat u het best uitkomt.

Online aankopen in de Nijhof webshop
Plaatst u op werkdagen voor 17.00 uur een bestelling in onze webshop?  Mits op voorraad  wordt de volgende werkdag de bestelling bij u thuis bezorgd. In de orderbevestiging staat de verwachte afleverdatum. Wij doen ons best om uw aankoop op de gewenste datum af te leveren. Mocht dit door overmacht niet lukken, dan ontvangt u hier per e-mail of telefoon bericht van.

Verzending volgen
U ontvangt een e-mail met Track&Trace code wanneer de bestelling onderweg is. Zo is het pakketje eenvoudig te volgen. Kiest u voor afhalen bij een Post NL servicepunt, dan ontvangt u een sms/e-mail met de tijd van bezorging op deze locatie. Vanaf dat moment kunt u de bestelling daar afhalen.

Verzendkosten
Online bestellingen boven de 50 euro worden voor 2,95 euro thuisbezorgd. Voor bestellingen onder de 50 euro zijn de verzendkosten 5,95 euro.

Afhalen in de winkel
Uiteraard kunt u online bestellingen ook gratis afhalen in onze winkel. Tijdens het plaatsen van de order kiest u voor ‘afhalen in de winkel’. Ligt de bestelling klaar, dan ontvangt u een e-mail met de boodschap dat de bestelling afgehaald kan worden.

Voor vragen over uw bestelling belt u naar 035-5486111 of kunt u mailen naar webwinkel@nijhofbaarn.nl