Retour Nijhof Baarn

Nijhof biedt u de mogelijkheid om aankopen binnen 14 dagen te ruilen of retourneren. Zo heeft u voldoende tijd om het aangekochte product te beoordelen. Controleer direct bij thuiskomst of na ontvangst of uw aankoop compleet en onbeschadigd is.

Online aankopen in de webshop

Heeft u het product gekocht in onze webshop? Voor deze artikelen geldt een bedenktijd van 30 dagen. De bedenktijd gaat de eerstvolgende dag na aflevering in. Wilt u een online bestelling ruilen of retourneren, neem dan contact op met de klantenservice van onze webshop. Deze kunt u bereiken via tel.nr. 035-5486111 of
e-mail: webwinkel@nijhofbaarn.nl

Als uw retourverzoek is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met verzendinstructies. Zodra het artikel retour gekomen is ontvangt u per e-mail een ontvangstbevestiging. In het geval van ruilen zal na ontvangst het nieuwe artikel verstuurd worden. Binnen de wettelijk bepaalde termijn van 14 dagen zal het aankoopbedrag terugbetaald of verrekend worden. Het is ook mogelijk om uw aankoop te herroepen via het modelformulier voor herroeping.

Richtlijnen voor retouren via de webshop

  • Retourneren of ruilen is mogelijk binnen de bedenktijd van 30 dagen.
  • Het product is in originele staat en zit in de originele, onbeschadigde verpakking voor zover dit redelijkerwijs mogelijk is.
  • Het is niet mogelijk de bestellingen terug te sturen via de postbode of de bezorger.
  • Retourzendingen worden afgegeven bij een Post NL servicepunt. Bekijk hier de dichtstbijzijnde Post NL servicepunten bij u in de buurt. Verzendkosten voor het retourneren betaalt u zelf, tenzij anders afgesproken.
  • Het is ook mogelijk om het product bij de winkel te retourneren.